Comefront Tomorrow

– Coaching for young adults

 

Als jij met Comefront samenwerkt, steun je automatisch ook de leiders van morgen !

Binnen mijn missie van Comefront om zoveel mogelijk mensen te helpen hun persoonlijk leiderschap op te nemen, richtte ik het non profit zusje Comefront Tomorrow op, om bijna gratis jong volwassenen tussen 17 en 27 te coachen. Een team van 15 coaches sloot zich bij Comefront Tomorrow aan om vrijwillig de leiders van morgen te ondersteunen in het vinden van zichzelf en keuzes maken die echt bij hen passen. 

Dankzij jouw samenwerking met Comefront zorg je ervoor dat ik me samen met het team in mijn vrije tijd vrijwillig kan inzetten voor de volgende generatie leiders. De inkomsten gaan volledig naar de groei van de VZW. Wil je bijdragen? Klik snel door naar de site van Comefront Tomorrow.

Een heel team staat voor hen klaar ! Jij ook ? Alle steun is welkom !

Wat is Comefront Tomorrow ?

Coaching voor jong volwassenen tussen 17 en 27

3 maanden coaching

Tijdens je traject krijg je persoonlijke coaching van een professioneel opgeleide coach. Doorgaans is dit 1 uur om de twee weken. Dit kan online of face to face.

Steun van een team

Er staat een heel team achter jou. Je krijgt een warm onthaal in je intake gesprek en kan altijd op de organisatie terugvallen als er klachten zijn.

Yoga, meditatie en ademhaling

Je doet in iedere coaching sessie met je coach iets van mindful movement. Je krijgt ook zelf toegang tot een heel platform van yoga video's.

Bijna gratis

Je betaalt 70€ voor de 3 maanden begeleiding en yoga video's. Dit bedrag gaat naar de organisatie van de vzw. Je coachzet zich helemaal vrijwillig voor je in!

Doe mee

Wie ben jij?

Je steentje bijdragen of zelf deelnemen

Tussen 17 en 27 / deelnemer

ooo

Ben je tussen 17 & 27 ? Wil je je beter in je vel voelen om keuzes te maken die echt bij jou passen? Wij begeleiden jou daarin! Bijna gratis 😉

Deelnemer

Vul nu je intake document in !

Intake document

Vrijwilliger / Coach

ooo

Wil je als coach, administratieve kracht of marketing adept graag iets doen voor de leiders van morgen? Je bent zeer welkom!

Vrijwilliger

Ja ik draag mijn steentje bij!

Meer info

Sponsor

ooo

Je bent een persoon of organisatie die persoonlijk leiderschap en steun voor de volgende generatie hoog in het vaandel draagt? We zijn je erg dankbaar voor je steun!

Sponsoren

Ja, zeer graag !

Vul formulier in
Testimonials

Wat zeggen de deelnemers ?

Lees even wat anderen over ons zeggen.
Eline deelnemer coaching
"De coaching heeft me geholpen met het inzicht dat het mentale en het fysieke samenhangt. Zo kon ik uit bijna een depressie geraken en meer aan mijn eigen leiderschap werken als sporter. Ik heb meer zelfvertrouwen en ik stel zelf mijn team samen."
Eline Pinter
Topsporter, studente & chef @Elineskitchen
Thibault De Smedt
"Het was een ontdekkingsreis naar leiderschap. Ik kan nu aanvoelen hoe ik in een situatie sta. In plaats van me af te sluiten, voel ik dat ik meer opensta voor de confrontatie en meer een gesprek maak in plaats van een confrontatie."
Thibault De Smedt
Junior Associate at McKinsey & Company
Yassin deelnemer coaching
"Het was vooral fijn om een sparring partner te hebben en in een vertrouwde omgeving te werken aan het pad waarop ik zit. Vooral de oefeningen hielpen me verder. Zeker een aanrader voor al mijn vrienden en gedreven profielen!"
Yassin Boullauazan
Freelance Product Owner, Smart Port PhD Researcher & mindhacker
Ik ben tussen 17 & 27. Hoe start ik met coaching?

Eenvoudige stappen naar je je beter in je vel voelen en keuzes maken die echt bij je passen

Het begint allemaal met de eerste stap op je pad...

De belangrijkste, maar soms ook de moeilijkste stap, in coaching in de eerste. De stap naar je coach, naar de beslissing aan je persoonlijk leiderschap over je leven of loopbaan te werken en het besef dat je dit niet alleen hoeft of wil doen.

Klaar om te starten?

Klik hieronder voor het intake formulier, cul dit in en wij contacteren jou voor een telefonisch gratis intake gesprek.

Maak de beslissing
Beslis om niet alles alleen te dragen. Je beseft nu eindelijk dat je keuzes verdient te maken die passen bij wie jij echt bent vanbinnen.
1
Vul het intake formulier in
Je vult het online formulier in en wij contacteren je voor een gratis intake gesprek.
2
Intake gesprek
Je hebt een telefonisch gratis en vrijblijvend intake gesprek om kennis te maken met ons en al je vragen te stellen. Daarna beslis je of je wil starten.
3
Je ontmoet je coach
Nadat je de 70€ hebt betaald of hebt gekozen voor een afbetaling in stukjes krijg je een mail met je coach in CC en contacteer jij die zelf om je eerste sessie in te boeken van je traject. Je bent gestart!
4
3 maanden support
Gedurende 3 maanden heb je een persoonlijke begeleider die je zal steunen in al je stress en moeilijke beslissingen. Zo kom je dichter bij jezelf omdat jij zelf hebt besloten dat je hulp verdient 😉
5