COACH OPLEIDING

- BELICHAAMD LEIDERSCHAP BASIS

Een coach & leiderschap opleiding met innovatieve inhoud, een holistsiche aanpak en een persoonlijk begeleidingstraject.

Coach zijn begint met leiderschap nemen over je eigen proces en groei. Stevig staan in je eigen evolutie om zo ook de leider te kunnen zijn van een conversatie en sessie waarin je iemand anders “bege-leidt”. Anderzijds vraagt je persoonlijk leiderschap opnemen ook een aantal coach en conversatie skills; connectie kunnen maken met je gesprekspartner, die kunnen inschatten en motiveren of inspireren om samen naar een gedeeld doel te gaan. Daarom is deze leiderschap opleiding ook meteen het eerste deel van de coach opleiding. Je hebt namelijk dezelfde skills nodig.

Coaching + communicatie skills = coaching als leiderschap en coachend leiderschap in één opleiding

Iedere interactie is een coachende interactie wanneer je je persoonlijk leiderschap opneemt. In je communicatie wil je niet enkel op je autopiloot reageren, maar wel vanuit een meta positie kunnen observeren. Je wil anderen kunnen inspireren en je leiderschap uitstralen zelfs zonder woorden. De basis hiervan leer je in deze opleiding.

Data

De opleiding bestaat uit 6 lesdagen in groep en 2 persoonlijke sessies.

29 & 30 september

13 & 14 oktober

27 & 28 oktober

Gratis Demo- momenten: 

  • 22 juni 19u30 – 21u30
  • 17 september 10u30 – 12u30


Prijs

1220 € excl. BTW

1467 € incl. BTW

Met KMO portefeuille:

854 € excl. BTW

1101 € incl. BTW

Krijg 300 € korting ! 

Wanneer je de basis en verdieping opleiding samen betaalt op één factuur. Korting op het totaalbedrag.

Wil jij met een duidelijke intentie je professionele interacties ingaan?

Wil jij helder kunnen communiceren en anderen inspireren?

Dan is deze opleiding voor jou!

Programma

In deze basis van de BL leiderschap opleiding, leer je op 6 dagen de verschillende skills die je nodig hebt om coachend in een gesprek te staan en anderen mee te nemen. Je ontdekt deze doorheen heel veel oefeningen en theorie, maar vooral door je eigen groeiproces in deze interventies zelf mee te maken. En uiteraard leer je evenveel doorheen de interacties met anderen. Je staat immers in die interacties met al je talenten en triggers zoals in de interacties in je leven en professionele activiteiten.

DAG 1 VERBINDING & VEILIGIHEID – Structuur van een gesprek. Je leert verbinding en veiligheid creëren voor jezelf en de ander. Hoe maak je een setting van vertrouwen in je gesprek en een kader waarbinnnen je openheid, groei en innovatie uitnodigt?

DAG 2 DUIDELIJKHEID, STILTE & INTENTIE – Vragen stellen. Een groot deel van een goed gesprek is interesse in de ander; curiositeit vanuit je binnenste zelf naar je gesprekspartner. Hun essentie met de juiste vragen wakker maken.

DAG 3 UITDAGEN & AANRAKEN – Interventies doen. Het pittige deel van je gesprek is de interventie; naar een diepere laag gaan en de andere tot inzicht en beweging brengen. Iemands visie verruimen en tot inspiratie en actie uitnodigen. Dit kans soms met confrontatie of met floeren handschoenen. Je leert hierin de juiste maat vinden.

DAG 4 REFLECTIE & CONSOLIDATIE – Vertragen en stil staan met de ander. Traagheid is onze collectieve uitdaging in de maatschappij, en dus ook in je gesprekken. Het ritme van de conversatie voelen, erop mee dansen en dan de leiding nemen of doorgeven wanneer nodig.

DAG 5 AFSLUITEN & OPENEN – Benoemen en feedback geven. De focus ligt hier op het afronden van een gesprek maar ook van een aangeraakt onderwerp of een beweging waarin iemand zit als bigger picture zien. Wat je

DAG 6 ACTIE & PRACTICE – Op weg zetten en opvolgen. Hoe stuur je je gesprekspartner naar huis, welke beloftes of opdrachten geef je mee? En vooral wat gebeurt er tussen jullie gesprekken? Hoe zorg je dat er actie is en hoe ga je om met blokkades in actie? Dit is meteen ook de aanzet van hoe je een traject opbouwt. 

Doorheen je traject van de opleiding krijg je:

  • Voorbereidings- en reflectie werk in essay vorm

  • Coach en andere doe opdrachten

  • Literatuur om na te lezen en video’s om te bekijken

  • Eigen practice werk op basis van de lessen

  • 2 persoonlijke coaching sessies met Nathalie

 

 

Krijg 300€ korting !

Wanneer je de basis en verdiepings opleiding samen betaalt.

Korting op totaalbedrag in 1 factuur.

Aan het einde van deze opleiding heb je dus een arsenaal aan oefeningen op mentaal- emotioneel en somatisch vlak. Je krijgt ook theoretische bagage om je eigen visie verder te ontwikkelen en je zal uiteraard zelf groeien als persoon. Je zal ook als één van de Vlaamse pioniers je veld in gaan die een somatisch- verhalende stijl heeft ervaren en geleerd. je zal dit uitdragen naar je buitenwereld met heel je lijf en zijn.

Professionele, bezielde opleiding aan top prijs

VOLG EEN GRATIS DEMO MOMENT

Even proeven?

Kom kennismaken met Nathalie & de methodiek en stel al je vragen vooraleer je beslist wat jij nodig hebt. Je kan naar een demo moment komen of een gratis kennismaking boeken.