Wat als je echt de leider van je leven en loopbaan was ?

Ben je soms ook eerder een volger van je eigen leven ?

Op welk vlak in jouw leven kan je wel wat meer de koe bij de horens vatten? Of wil je net iets meer leren loslaten? Ontdek wat coaching voor jou kan doen!

Ik kan je helpen met

Coaching op maat van jouw vragen en situatie

Loopbaanbegeleiding

Grenzen bewaken op het werk, zingeving, beter communiceren of leiderschap, meer groei of uitdaging, of wil je net as zelfstandige starten of nog een andere ommzwaai? VDAB steunt jou met loopbaancheques waardoor je 80€ betaalt voor 7 uur coaching!

Leiderschaps coaching

Actie, focus, verantwoordelijkheid, dat zijn vaak gebruikte termen in leiderschaps context. Deze werken echter niet zonder duidelijkheid, zachtheid, empathie en vooral zelfkennis. Ieder leiderschap begint bij persoonlijk leiderschap. Vaak starten we rond één van de vier leiderschaps skills.

Life coaching

Op zoek naar je grote “why”, quarter life crisis of misschien niet helemaal zeker over wat je wil… ? Je kan ook life coaching volgen rond je zelfvertrouwen of je energie en zelfbeeld en je relatie met je lichaam. Life coaching kan rond eender welke topic waarin jij actie wil!

Stress en burn-out coaching

Beheerst stress jouw leven? Dan is een combinatie van yoga, ademhalingstechnieken, relfectie, spycho educatie en actie uit coaching de ideale formule voor jou als je al even een wat “te kort lontje” hebt. Ook als je al dieper in een burn-out zit, kan je je laten ondersteunen op jouw eigen ritme.

Hoe werkt coaching?

Bewustwording
Maak de beslissing
Je beseft dat je meer persoonlijk leiderschap wil opnemen. Je wil verandering en groei. Je beslist om je hierin te laten begeleiden. Een echte leider weet immers dat die niet alleen hoeft te staan.
Bewustwording
Kennismaking
Boek een gesprek
In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je al je vragen stellen en hoor ik graag al je wensen en verwachtingen. Je kan ook mij en mijn methodiek leren kennen, om te voelen of er een klik is. Samen kijken we dan wat ik al dan niet voor jou kan betekenen. Deze kennismaking duurt maximum een half uurtje.
Kennismaking
Focus
Start je traject
In de eerste sessie gaan we samen op zoek naar wat jouw vraag is en de dieper gaande betekenis ervan voor jou. Van daaruit exploreren we hoe jij moet groeien om je doel te bereiken. Deze groei giet jij zelf in één zin als thema voor je traject; je intentieverklaring. De eerste sessie is de langste en duurt meestal tot twee uur.
Focus
Toewijding
Volhard in je traject
Hoewel jouw traject helemaal uniek is, zijn er toch enkele stadia en principes die in ieder traject terugkomen. Qua principes mag je in iedere sessie een terugkeer naar je intentieverklaring verwachten en een practice of beoefening van een aspect in jouw groei. Je gaat ook telkens met een actieplan naar huis. Qua stadia gaat bijna iedereen door een periode van gemakkelijke flow. De meesten onder ons hebben het op een moment ook moeilijk met practice en de focus hoog houden. Door dit momentum geraken is meteen de grootste schat van je coaching traject; je doorbraak in jezelf! Wat je dan tegenkomt is een schaduw in jezelf die je vaak niet vreemd zal zijn. Wat je hier doorheen helpt is een nieuw stukje van je zijn, dat je voor de rest van je leven meeneemt.
Toewijding
Consolidering
Sluit je traject af
Coaching is dus inderdaad hard werken, niet enkel praten. Het zou dus zonde zijn om al je inzichten en groei te laten verdwijnen na je traject. Daarom maken we in de laatste sessie een practice plan en een nieuwe intentieverklaring op om verder je groei te bestendigen in je leven.
Consolidering
Belichaming
Voilà! Ontmoet de nieuwe jou!
Als de nieuwe versie van jezelf ga je nu belichamen in je acties en gevoelens en gedachten wie jij echt wil zijn. Je kan eindelijk je eigen innerlijke barrières en triggers zien en hebt de moed en tools om er doorheen te gaan en de beste jij te zijn in situaties die je vroeger moeilijkheden gaven. Je belichaamt echt wat jij waardevol vindt om te zijn en uit te stralen.
Belichaming

Comefront coaching

Hoe is de Comefront aanpak uniek?

Lichaam & geest

Nathalie is de eerste Vlaamse Somatic coach getraind in het Srozzi Institute in San Fransisco. Deze aanpak focust op de integratie van het bewuste en onbewuste via oefeningen met het lichaam.

Traject als startpunt

In de eerste sessie zetten we een coach doel uit en daar komen we iedere sessie op terug. Tijdens de laatste sessie focussen we op de integratie van je evolutie in je leven en de consolidering van je groei.

Whatsapp support

Gedurende je hele traject word je ondersteund in de periodes tussen de sessies via Whatsapp.

Huiswerk & practice

Tussen de sessies zit je niet stil; het grootste deel van je groei in het traject gebeurt buiten de coaching ruimte, in jouw leven. Daar wordt bewezen dat je inzichten en acties echt iets opleveren! In de coaching sessie documenteren we deze vooruitgang.

Ja, ik neem mijn groei nu in handen !

Eenvoudige stappen naar leiderschap, veerkracht of levensvreugde

Het begint met de eerste stap.

Zet nu de eerste stap en boek een gesprek. De rest rolt vanzelf. Die eerste stap is soms de moeilijkste. Beslissen dat je externe ondersteuning en know-how wil toelaten. De eerste stap is gratis en vrijblijvend, zet die nu!

Graag meer weten ?

Klik hieronder voor een en vrijblijvende kennismaking. Dit gesprek kan online, telefonisch of fysiek, zoals jij verkiest.

Je berichten worden beantwoord binnen de 24 werkuren.

Maak de beslissing
Je beslist om aan je persoonlijke groei te werken. Of het nu gaat over levenskwesties, loopbaan, leiderschap of je je in een burn-out zit, coaching kan je helpen. Kies ervoor om niet alles alleen te dragen en neem een professionele sparring partner: jouw coach.
1
Boek een gesprek
Boek een gratis en vrijblijvend gesprek om kennis te maken met mij en mijn methodes, en al je vragen te stellen.
2
Kies een pakket of vraag een op maat
In onze kennismaking kijken we naar jouw noden en kiezen we een bepaald traject uit het aanbod of zetten we samen eentje uit op maat van je noden, vragen en wensen.
3
De nieuwe jij!
We gaan samen door het traject en je werkt consistent aan wie je wil zijn. Je bent nu een ander persoon die belichaamt naar binnen en naar buiten toe waar jij voor wil staan. Je realiseert waarvan je droomde aan het begin van het traject.
4

DOwnload je gratis eBook

Hoe omgaan met je emoties en de betekenis van je emoties beter begrijpen.

Ontdek drie eerste eenvoudige stappen om emotioneel intelligenter te worden en van binnen naar buiten toe de leider van je leven, loopbaan, team of bedrijf te zijn die je vanbinnen echt bent!