Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

Amai
Eureka Loopbaanbegeleiding!
Je ontdekt dat je voor slechts 80€ wel 7 uur begeleiding kan volgen om je functioneren en gevoel in je loopbaan te verbeteren. Dit geldt voor zelfstandigen en werknemers.
Amai
Een klik met Nathalie
Je boekt een kennismakingsgesprek
Je denkt wel een klik te zullen hebben met Nathalie en haar aanpak van Comefront. Je boekt een gratis gesprek dat online, telefonisch of face to face kan doorgaan. Dit duurt maximum een half uur. Hier stel je al je vragen en beslis je samen hoe verder te gaan.
Een klik met Nathalie
Een loopbaancheque bestellen
Je gaat ervoor
Je bestelt je eerste loopbaancheque van 40€ voor 4 uur bij VDAB. Je belt naar 080030700 of login bij VDAB via deze link. De tweede voor de volgende 3 uur kan je pas achteraf bestellen.
Een loopbaancheque bestellen
Persoonlijk loopbaant traject
Je gaat aan de slag
Gedurende de 7 uur van je traject duurt de eerste sessie 2 uur omdat we daar de basis en de focus scherpstellen. De volgende sessies duren telkens 1 uur. Aan het einde van iedere sessie ga je met een inzicht en een concreet actiepunt of plan naar huis. Je gaat dus zelf aan de slag!
Persoonlijk loopbaant traject
Loopbaantransformatie !
Het begin van de rest van je loopbaan
Je hebt nu je actieplannen in duurzame gewoontes omgezet en je inzichten gelinkt aan genoeg herinneringen om niet in je oude gewoontes te hervallen. Je bent nu echt de leider van je loopbaan.
Loopbaantransformatie !

Typisch voor Comefront Loopbaanbegeleiding

Hoe is de Comefront aanpak uniek?

Lichaam & geest

Nathalie is de eerste Vlaamse Somatic coach getraind in het Srozzi Institute in San Fransisco. Deze aanpak focust op de integratie van het bewuste en onbewuste via oefeningen met het lichaam.

Traject als startpunt

In de eerste sessie zetten we een coach doel uit en daar komen we iedere sessie op terug. Tijdens de laatste sessie focussen we op de integratie van je evolutie in je leven en de consolidering van je groei.

Whatsapp support

Gedurende je hele traject word je ondersteund in de periodes tussen de sessies via Whatsapp.

Huiswerk & practice

Tussen de sessies zit je niet stil; het grootste deel van je groei in het traject gebeurt buiten de coaching ruimte, in jouw leven. Daar wordt bewezen dat je inzichten en acties echt iets opleveren! In de coaching sessie documenteren we deze vooruitgang.

Wat heb jij nodig voor een betere maandag?

Een aantal competenties om aan te werken in loopbaanbegeleiding

Je wil wel eens wat sneller beseffen wanneer het voor jou te veel is of wanneer je het beseft ook “neen” durven zeggen en “ja” tegen jezelf.

Geef jij soms een boodschap en komt die helemaal anders over? Dit kan je parten spelen in de communicatie met je baas, je teamleden of zelfs klanten. 

We leven niet om te werken, maar we leven wel op het werk. Of dat nu fysiek is of online, je hebt connectie nodig als mens en op het werk zijn die noodzakelijk. We werken immers beter samen als we een goeie connectie hebben. In loopbaanbegeleiding kan jij alvast aan jouw kunde van connectie werken!

In tijden van veel stress en virussen die onze (werk)wereld helemaal overhoop gooien is omgaan met verandering, crisis, conflict en chaos belangrijker dan ooit. Deze conflicten zijn soms interen, maar nog veel vaker intern. Leren uiterlijke conflicten plaatsen en niet te internaliseren is dus voor ons allemaal een must.

Soms wordt er veel in je boot gegooid maar niet veel dat hem nog doet varen… Wat geeft jou goesting? Ontdek wat jou drijft en energie geeft en ga daarvoor!

Mentale hygiëne is lang geen overbodige luxe meer. Hetzelfde geldt voor je fysiek en emoties, want je energie gevoel wordt bepaald op al die terreinen. Wat zijn jouw energie strategieën? Of heb je er dringend nood aan?

Jammer genoeg leren we niet plannen en organiseren op school. We leren dat wanneer onze onbewuste chaos faalt. Voor sommigen is dat effectief op school. Voor anderen op het moment dat ze aan het hoofd staan van een bedrijf, ook nog als alleen staande mama. Geen schaamte dus dat je dat nog moet leren.

Wat geeft jouw leven zin? Eén van de moeilijkste vragen… Wat geeft jouw loopbaan zin? Dus ook best wel lastig, maar des te interessant om af en toe eens bij stil te staan en je richting op aan te passen.

Wat geeft jou voldoening? Misschien weet je het niet of misschien gaf iets je 5 of 10 jaar geleden maar nu niet meer…  Wacht niet tot een mid/ quarter life crisis om ermee aan de slag te gaan!

Wat is jouw doel voor dit jaar? Of ben jij eerder met projectjes bezig? Misschien doe je graag een opleiding om te groeien. Opties genoeg om te groeien maar je moet wel kiezen om het gevoel te hebben dat je vooruit gaat.

Een mission statement, waarbij je je acties afstelt op je hogere zijn en missie in het leven algemeen. Je grote “why”… Interessant om me aan de slag te gaan wanneer het allemaal wat moeilijk gaat.

Leiderschap is voor iedereen. Het is baas zijn van je eigen dag, je eigen keuzes en de verantwoordelijkheid opnemen voor je eigen loopbaan. Leiderschap kan ook anderen leiden betekenen uiteraard, en toch begin het steeds bij jezelf. Hoe ben jij je eigen barrière in jouw leiderschap? Werk er nu aan!

Hoe weet jij of een beslissing de juiste is en als het over grote zaken gaat of ze ook echt bij je past? 

Je droomt om zelfstandige te worden maar weet niet zeker of je de sprong wil wagen. Of je bent het al maar staat op een crossroads. Je drive vinden en de draad weer oppikken; onderzoek je innerlijke valkuilen en navigeer erdoor met een sparring partner.

“In je kracht staan”, het klinkt goed maar hoe doe je dat precies? En vooral hoe doe jij dat persoonlijk, want dat is voor iedereen anders. Ontdek het nu in loopbaanbegeleiding.

Je kan veel en er is ook veel interessant… Maar aan iedere job is ook iets… In het creëren van je eigen jobtest maak je een tool die je levenslang kan aanpassen en gebruiken.

Een werk persona en een ander deel laat je thuis? Soms is dat enkel “professioneel” , maar soms wordt het ook een probleem als je de krachten van je “thuis-deel” of “vrienden-deel” niet kan inzetten met je collega’s of baas. Pak het nu aan!

Je ziet het in bovenstaande lijst; loopbanbegeleiding gaat niet enkel over “een andere job zoeken”. Het gaat om veel meer. Je kan dus perfect je eigen vraag of nood formuleren die niet in deze lijst staat… Als het maar gaat om groeien in je werk. De grootste groei gebeurt trouwens tussen de topics door…. Wanneer je zelf met een wens of vraag komt die zo prangend is voor jou en die zich afspeelt op verschillende domeinen tegelijk.

Wat jij nodig hebt is loopbaanbegeleiding !

Je hoeft je bedrijf of carrière pad niet alleen vorm te geven. Laat je begeleiden door een professionele coach in dit proces
Voor zelfstandigen en werknemers

Nathalie neemt je mee in een persoonlijk traject op maat van jouw vragen.

7 uur coaching voor 80€

De sessies gaan door online of in de praktijk in Steendorp.

Vanaf 6 jaar werkervaring

Kijk hier of je recht hebt op loopbaancheques: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/wie

Loopbaanbegeleiding is ...

enkel voor wanneer je op zoek bent naar ander werk

Zoals je kan zien in bovenstaande lijst zijn er talloze onderwerpen voor loopbaanbegeleiding. Doet het je groeien in de werk context en helpt het ju je leiderschap over je loopbaan opnemen? Dan is het een go!

3 mythes ontkracht

enkel voor werknmemers

Werkgevers, freelancers, managers, ondernemers en zelfstandigen hebben minstens evenveel baat bij loopbaanbegeleiidng als werknemers. De topics die aan bod komen zijn echter vaak iets anders.

enkel praten, testen invullen en inzichten krijgen

In de aanpak van Comefront focussen we evenveel op praten als op doen en gaat met ieder inzicht een actie of oefenplan gepaard.

Je verandert niet je job of je loopbaan koers, maar je groeit zelf en leert jezelf nieuwe goeie gewoonten.

Cheque bestellen bij VDAB

Hoe bestel ik een loopbaancheque ?

Praktisch: de administrative kant

Gebruik zeker dit cadeau van de Vlaamse Overheid. De cheques die je 40€ betaalt zijn tot 550€ + BTW waard. Een mooi geschenk dus!

Bestel nu je cheque

Het gemakkelijkste is via mijn VDAB online, maar vaak is het zekerste via telefoon voor het geval er iets incorrect in jouw dossier staat over je rechten.

Normaal krijg je de eerste mail binnen de 24 uur. Check zeker je spam.

Bel of login en bestel
Bel 080030700 tussen 7 en 19u op werkdagen of bestel je cheque via je login op MIJN VDAB
1
Kijk in je inbox
Bij veel mensen komt de mail van VDAB en Edenred in de spam box terecht. Kijk dus zeker daar voor je overschrijving om je cheque te betalen aan VDAB.
2
Betaal 40€
Nadat je 40€ hebt overgeschreven naar VDAB krijg je een nieuwe mail, dit keer van Edenred met daarin je cheque. Dit kan tot 10 werkdagen na je overschrijving duren.
3
Bezorg je cheque aan je coach
de mail die je krijgt forward je rechtstreeks naar Nathalie. Nu heb je betaald voor 4 uur met de eerste en 3 uur met de tweede cheque.
4

Boek nu je

Gratis
kennismakingsgesprek

Klik hier voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je je situatie kan toelichten, al je vragen kan stellen en kennismaakt met Nathalie en Comefront.