Nathalie


coach - trainer - FORCE OF NATURE

Hey leider,

Ik ben Nathalie De Winter, de leider van Comefront. Als Germaniste en gymnaste in mijn kinderjaren heb ik me altijd geïnteresseerd voor beweging en taal en vooral waar de twee elkaar ontmoeten in de mens. Daarin zit voor mij de schoonheid van het mens zijn, maar vaak ook de moeilijkheid. Verbinden doe je met je woorden en je fysieke aanraking. Anderen geruststellen of meenemen doe je ook met je lichaamstaal en je retoriek. Maar ook voelen doe je mentaal-emotioneel en fysiek. Ook stress werkt door op je kop en je lijf, dus conflicten en crisis hebben steeds een invloed op je volledige energetische spanning. Dat boeit mij en daarom doe ik dit werk.

Daarom ging ik verder leren en practicen in neurolinguistisch programmeren, yoga, martial arts, en zo verder. Dit is ook mijn leider reis.

En wat is jouw leider reis? Voor mij heeft iedereen het in zich om op een eigen manier leider te zijn. We zijn het al, enkel gedragen we er ons niet altijd naar. De wereld zou een gelukkiger plek zijn als iedereen leider zou zijn en alle leiders zouden leven vanuit hun buikgevoel; want daar zitten waarden en wijsheid.

Voor mij is leider zijn dan ook iets poëtisch. Waar grammatica en sensatie samen komen voor één boodschap, waar je anderen kan begeesteren en inspireren met je acties en je woorden. Een register waarin we ons levensverhaal schrijven en dus een hele weg hebben te gaan. Op die reis begeleid ik jou en de jouwen graag een eindje mee. Groei je leider reis – let’s grow your leader journey.

– Mijn geschiedenis

Ervaring

Mijn ervaring in coaching begon al vanaf mijn eerste job; als Gon- begeleider ging ik scholen rond om leraren en zorgteams op één lijn te krijgen, klassen te coachen en kinderen met een handicap te begeleiden. Als geblesseerd turner kreeg ik dankzij yoga doen en later yoga geven weer een pijnvrij leven. Als zelfstandige wilde ik bij het oprichten van mijn zaak de combinatie van beiden maken. Vijf jaar in dit proces van methodologieën samenvoegen ontdekte ik de school van Somatic Coaching for Leadershop Embodiment en viel alles in elkaar. Ik hoefde niet verder het warm water uit te vinden en nu ben ik de eerste en voorlopig enige somatic coach in Vlaanderen. Op missie om belichaming te verspreiden in ons leider landschap. Hieronder vind je wat van mijn diploma’s die ik nationaal en internationaal behaalde.

Mijn ervaring in coaching begon al vanaf mijn eerste job, die met beweging al in de lagere school.

Opleiding

Somatic coaching for leadership embodiment
Strozzi Institute, Petaluma California - USA – ICF PCC | 2019-2022
Boundaries in human relationships
New York NLP training institute | 2021
Enneagram trainer for individuals and teams
Integrative 9, South Africa | 2019
Ashtanga Yoga intensive
Ashtanga Yoga Center Bali / Antwerpen | 2018
Hartcoherentie coach
Louvanie, Temse | 2017
Ericsonian hypnosis basics
New York NLP training institute | 2017
Systemische coaching & opstelingen
Centrum Open Mind, Lovendegem | 2016
Budokon Yoga teacher training
Budokon Academy Miami / Köln | 2016
NLP master practitioner & trainer
Your Coach & Happy Coach - Belgium | 2014 - 2020
Integrale coaching - essentials & pro
Your Coach, Gent - Belgium | 2013-2014
Hatha yoga teacher training
Yoga Vidya, Mysore - India | 2013
Bikram yoga teacher training
Bikram Yoga College, Los Angeles - USA | 2012
Specifieke lerarenopleiding- cum laude
Universiteit Antwerpen, Magna Cum laude | 2009
Licenciaat Germaanse taal en letterkunde - onderscheiding
Katholieke Universiteit Leuven, Cum laude | 2003-2007