COACH OPLEIDING - MIJN AANPAK

Klaar om je innerlijke coach aan de wereld te tonen?

Voel jij dat er een inspirerende coach in jou zit, maar ben je nog niet zeker genoeg om aan de slag te gaan? Volg dan mijn coach opleiding en word leider van je leven en loopbaan om daarna anderen te in deze aspecten te ondersteunen. Je krijgt afwisseling tussen theorie en concrete oefeningen, maar vooral een training in jouw authentieke manier van coach zijn.

Belichaamd Leiderschap

WAT IS DAT EN WAT HEEFT DAT MET COACHING TE MAKEN ?
Iedere coaching is in feite je coachee begeleiden in hun persoonlijk leiderschap op te nemen over een aspect van hun loopbaan of leven. Vandaar dat we iedere coaching een leiderschaps coaching noemen. Iedere coaching draait rond verandering van de persoon in kwestie. Om duurzame verandering en evolutie te bewerkstelligen werken we op gedrag maar ook het achterliggende mentaal, emotioneel en psychosomatisch proces. Door deze aanpak kan je coachee echt hun gewenste verandering behalen en belichamen in heel hun zijn. Vandaar belichaamd leiderschap.

Belichaamd

We werken op mentaal, emotioneel en fysiek vlak om zo duurzame verandering te bewerkstelligen. De coachee zal niet nkel inzien wat nodig is voor verandering maar de verandering zijn die ze willen zien.

Leiderschap

De aanpak is gericht op het vergroten van de veerkracht en het persoonlijk leiderschap van de coachees. Het is geen therapie maar begeleiding in opnemen van verantwoordelijkheid.

Opleiding

De opleiding is gericht op ieders persoonlijk proces alsook het behalen van een certificaat. Het is mogelijk om 30 procent korting te genieten via de KMO Portefeuille van de Vlaamse Overheid.

Coaching

De opleidingen zijn gericht op coaches of mensen die coaches willen worden, maar ook op leidinggevenden, HR officers, freelancers, mentoren of mensen die in een zorgende functie werken.

Leiderschap & Coach skills, gaar ga ik voor !

Eenvoudige stappen naar jouw persoonlijk leiderschap & de coach in jou

Het begint met de eerste stap.

Zet nu de eerste stap en kom naar een demo moment. Of mail voor een grais kennismakingsgesprek en dan word je persoonlijk gecontacteerd.  De eerste stap is gratis en vrijblijvend, zet die nu!

Graag meer weten ?

Klik hieronder voor je plek op een gratis demo moment of een vrijblijvende kennismaking. Dit gesprek kan online, telefonisch of fysiek, zoals jij verkiest.

Je berichten worden beantwoord binnen de 24 werkuren.

Maak de beslissing
Je beslist om aan je persoonlijk leiderschap of dat van je team te werken. Kies ervoor om niet alles alleen te dragen en neem een professionele sparring partner.
1
Boek een gesprek
Boek een gratis en vrijblijvend gesprek om kennis te maken met mij en mijn methodes, en al je vragen te stellen.
2
Kies een pakket of vraag een op maat
In onze kennismaking kijken we naar jouw noden of die van je team en kiezen we een bepaald traject uit het aanbod of zetten we samen eentje ui op maat van je noden, vragen en wensen.
3
Veerkrachtige organisatie !
Je bent nu een ander persoon die belichaamt naar binnen en naar buiten toe waar jij voor wil staan. Je realiseert waarvan je droomde aan het begin van het traject.
4

DOwnload je gratis eBook

Hoe omgaan met je emoties en de betekenis van je emoties beter begrijpen.

Ontdek drie eerste eenvoudige stappen om emotioneel intelligenter te worden en van binnen naar buiten toe de leider van je leven, loopbaan, team of bedrijf te zijn die je vanbinnen echt bent!